вторник, 2 декември 2008 г.

Безкрайна е човешката глупост...

Грънчи отново получи "мощна" задокеанска подкрепа. (Дали наистина е задокеанска е трудно да се каже. Във всеки случай, човекоподобното се пише "американец".)

http://aig-humanus.blogspot.com/2008/12/q.html

Ето какво написах на Грънчи (човекоподобното е на по-ниско еволюционно ниво дори и от философа-марксист, на такива създания не се говори):

Грънчи, дотам ли я докара, бе сине мамин! Да прислугваш на някакво човекоподобно, като се опитваш да преведеш на човешки език нечленоразделните звуци, които издава...

Да-а-а, труден случай си, Грънчи, много труден...

После пък някойси, ме разобличава, че съм си избрало да "плюя" Костов, щото от гангстерите на Румен Петков ме било страх. Впрочем, има ли значение чии бандюги "ще ме направят на кайма" (този термин използува авторът на постинга)? Ето какво му написах на човека:

А за сведение на последния, Влечугото "плюе" и по Гоце, и по Румен Петков, и по Костов. Впрочем, между тях голяма разлика няма. Но докато първите двама са ясни, то целта на третия е да заблуди хората, като се представя за "алтернатива" и "спасител", докато всъщност е неразделна част от същата пасмина. Ето това искам да обясня на хората, поне на тези от тях, които имат нещо в главите си.

Разбира се, никой не си прави илюзиите, че е лесно да се пребориш с морето от лъжи измами и и манипулации, коeто ни залива отвсякъде. Но поне с малка част от тях - лъжливите писания на философа-марксист (и дубльор на своя адаш-политзатворник) - може би.

Скромна задача наистина - да разобличиш като измамник само някакъвси философ-марксист-костовист. Но и това никак не е лесно!

Няма коментари: