неделя, 30 ноември 2008 г.

Поздрав от Влечугото

Здравейте, пише ви Влечугото. Така ме нарича "философът" марксист - ленинист - костовист Грънчаров, известен още като "Тролът на Костов" (и понякога наричан гальовно "Грънчи").

Грънчи е добре известен. Един от подвизите му е, че на 10 ноември 1989 е проникнал в Партийния Дом, под прикритие (уж за да вземе участие в конгреса на философите марксисти). И, веднъж оказал се вътре, "философът" нанася добре премерен удар по тоталитарната власт. Същия ден диктаторът Живков пада! Вечерта, за да отдъхнат от тежката борба и за да възстановят силите си, Грънчи, заедно с други философи-марксисти, се черпят с червено вино. Червено като кръвта течаща от раните на тези борци за свобода, демокрация и комунизъм-костовизъм с човешко лице!

Повече за подвизите и мислите на философа-марксист ще намерите тук:

http://aig-humanus.blogspot.com/

"Философът" не ме обича. Грънчи се гневи, защото се влача по петите му и разобличавам неговите лъжи, измами и манипулации. Ще ви призная, не е чак приятно да чета елейните му песнопения и балади в прослава на Месията Костов, но какво да се прави. Нали все някой трябва да се заеме и с това. Мошениците са опасни и трябва да бъдат разобличавани!

4 коментара:

Ангел Грънчаров каза...

Поздравления за блога, крайно време беше да си намериш собствено място, където да изливаш душевните си терзания! Желая ти успехи! Мисля, че не е необходимо да де занимаваш само и изключително с мен, направо е тъпо. Пък и не заслужавам тази висока чест :-) Кураж и дерзай, "Партията" ще оцени подобаващо старанията ти!

Анонимен каза...

ti si idiot, neshtastno cherveno parcalche... takiva kato tebe s lopata da gi rinesh

Анонимен каза...

PRILICHASH MI NA IVANINA OT BIG BROTHER ;D;D;D

Vlechugoto каза...

Грънчи, твоите поздравления (или пък обиди) са ми безразлични. А с кого ще се занимавам си е моя работа. Ако някой ден намеря по-голям измамник дори и от теб, може и да му обърна внимание.

На другите двама мушмороци да се отговаря е излишно...